Receta më e thjeshtë, ëmbëlsirë me mjedër

0
70

Receta më e thjeshtë

Përbërësit:

▪ 800 g biskota
▪ 1 litër jogurt
▪ 250 g mjedra apo dredhëza
▪ 200 g krem

Përgatitja:

Thyeni biskotat në copa (nuk duhet të jenë tepër të imëta) dhe vendosini në enë.

Hidhini në jogurt dhe përzieni në mënyrë që biskotat të njomen.

Merrni 200 g krem. Përgatitni pemët – qoftë kur është fjala për mjedrat apo dredhëzat.

Në tabaka rendisni biskotat të cilat i keni njomur me jogurt, ashtu që të bëni një bazë të rrafshët.

Sipër qitni pemët.

Qitni sipër kremin. Dhe, ëmbëlsira është gati!

/albeu/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.