Këto 6 gjëra nuk duhet ti hidhni asnjëherë në lavaman!

0
231

Edhe nëse jeni me fat që keni një sistem të mirë të ujërave të zeza dhe po mendoni rreth hedhjes së mbeturinave atje, ne duam t’ju paralajmërojmë se është një ide vërtet e keqe.

Lista e produkteve më të njohura që mund të rrënojnë tubat tuaj. Kështu që më mirë i hidhni në kazanin e plehrave.

Ja disa prej tyre:

  • Llumi i kafes
  • Letrat e lagura
  • Ushqimin e kafshëve
  • Pecetat intime
  • Kunjat e veshëve
  • Lubrifikantët

Këto 6 elemente të sipërpërmendura, do të bllokojnë tubacionet tuaja dhe do ju kushtëzojnë ti pastroni shpesh! 

//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.