Dhjetë lulet që mund të mbijetojnë dhe në cepin më të errët të shtëpisë

0
343

Nëse lulet ju thahen brenda javës, nuk është faji juaj, thjesht keni zgjedhur bimet e gabuara !

Këto të fundit kanë kërkesa të ndryshme dhe ju duhet të gjeni llojin e luleve që u përshtatet “orareve” dhe mundësive tuaja. Nëse do të merrnit një lule që kërkon dritë , ujë dhe kujdes të veçantë, me shumë mundësi do të thahet brenda javës, nëse ju e harroni atë në një cep!

Por nëse do të harroni lulet e mëposhtme, ato jo vetëm që nuk do të thahen por do të lulëzojnë përgjatë gjithë vitit ! Këto variatete lulesh jetojnë dhe në cepin më të errët të shtëpisë, ndaj nuk do t’ju duhet të rendni pas rrezeve të diellit në dhomat e ndryshme të shpisë

Chamaedorea- Victorian Parlor Palm

Japanese Sago Palm
Weeping Fig Tree

Cast Iron Plant
Calathea
Dragon Tree

Spider Plants
Heart-Leaf Philodendron
Bromeliads

Chinese Evergreen
Snake Plant

//living/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.