Vetitë shëruese të limonit

0
171

Së fundmi në botën e mjekësisë është vërtetuar se fruti të cilin e përdorim zakonisht, limoni, i shkatërron qelizat e kancerit, saktësisht i stopon zhvillimin e tumorit.

Instituti amerikan për shëndetësi në Baltimor, ka njoftuar se limoni është produkt i fuqishëm natyral për shkatërrimin e qelizave kancerogjene. Po ashtu është  është konstatuar se limoni është 10 mijë herë më i fuqishëm se kimioterapia dhe çka është më e rëndësishme, nuk ndikon në qelizat e shëndosha. E vetmja gjë që ende nuk është bërë e ditur, është ajo se për çfarë sasie të limonit bëhet fjalë, prandaj sugjerohet të kemi kujdes në sasinë e tij!

Limon

Limoni si një antioksidues i fuqishëm është një ilaç i dëshmuar kundër llojeve të ndryshme të sëmundjeve dhe i kancerit, tashmë dihet disa shekuj më herët. Hudhra dhe limoni janë përbërësit bazë të një ilaçi të vjetër tibetian, i krijuar 2000 vite më parë, për të cilin dihet se pengon krijimin e kancerit. Po ashtu, ka efektin më të mirë ndaj cisteve dhe tumoreve. Ndikon pozitivisht në të gjitha format e kancerit, posaçërisht atë të mushkërive, të gjirit, prostatës, zorrës së trashë dhe pankreasit.

 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.