Ushtrime fizike që zëvendësojnë ngritjen e peshave (video)

0
96

Vetëm përmes mbledhjes së trupit dhe drejtimit, kemi arritur të bëjmë një femër shumë të fortë. Ka aq shumë mundësi efektive të këtyre ushtrimeve klasike, por ne i kemi futur nga pesë, në secilin ushtrim dhjetëminutësh.

Për këto ushtrime fizike, nuk ju nevojitet asnjë pajisje, prandaj mund ta bëni kudo. Shtypni butonin për nisje dhe bëhuni gati të filloni lëvizjet e trupit. /telegrafi/

Untitled

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.