Ushqimet që nuk duhet të hash pas orës 9 të darkës

0
607

Ëndrrat do të jenë më të bukura dhe gjumi edhe më i qetë nëse do të respektoni këtë lloj diete pas orës 9 të darkës.

Këto janë ushqimet që nuk duhet t’i hani pas orës 9 të darkës për arsye së ndikojnë në qëndrimin zgjuar për një kohë të gjatë.

Sipas dietologëve, nëse jeni të fiksuar pas humbjes maksimale të yndyrës, përqëndrimi duhet të jetë më i madh te këto ushqime që hani pas orës 9. Ushqimet e mëposhtme rekomandohen të mos konsumohen pas orës 9 të darkës.

  1. Lëngje Frutash
  2. Qumësht
  3. Selino
  4. Oriz
  5. Mish
  6. Speca
  7. Pica
  8. Çokollata
  9. Pasta

/Revista Class/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.