Trendet e grimit, të guximshme apo të çuditshme

0
122

Buzë e vetulla të valëzuara

Duket sikur çdo herë që hapim Twitter ose Instagram, dikush po përpiqet të bëjë një trend të ri të bukurisë dhe zakonisht ato variojnë nga të guximshme deri tek të çuditshme.squiggly-makeup-e1504572239921

Sikur të mos ishte e çuditshme nuk do të tërhiqte vëmendje, buzët e zymta nuk janë më në trend! Tani gjithçka duket e valëzuar si vetullat ashtu edhe buzët.

Kjo, megjithatë, mund të jetë më shumë sesa mund të trajtojmë në mënyrë njerëzore prandaj ka kaluar tek e çuditshmja.

Pavarësisht nga fakti nëse njerëzit po e marrin këtë seriozisht apo thjeshtë trend i bukurisë, pritja e këtij trendi ka qenë mjaft qesharak. //21media/

 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.