Ballina Tag Wigs for Kids Kosovo

Tag: Wigs for Kids Kosovo

Dhurojni flokët tuaja për fëmijët që trajtohen nga kanceri

Wigs for Kids Kosovo është projekt nga Kosova's Organization of Medical Students ( KOMS) që shtyri qindra qytetarë të Kosovës të dhurojnë flokët e...
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar