Ballina Tag Valixhe dore

Tag: valixhe dore

Vetëm një valixhe dore mund të merret në aeroplan

Nga 1 nëntori pasagjerët do të mund të marrin me vete në aeroplan një bagazh të vogël Pasagjerët e linjave ajrore irlandeze të kompanisë ajrore...
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar