Ballina Tag Valezimi

Tag: valezimi

Trendet e grimit, të guximshme apo të çuditshme

Buzë e vetulla të valëzuara Duket sikur çdo herë që hapim Twitter ose Instagram, dikush po përpiqet të bëjë një trend të ri të...

Kodi i veshjes për salsa

Ajo që ne zgjedhim të veshim kur vallëzojmë duhet të përcaktohet nga dy faktorë. Sigurisht, duhet marrë në konsideratë atë që është në modë,...
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar