Ballina Tag Tajvan

Tag: Tajvan

Ujë Rugove arrin në tregun e Tajvanit

KORPORATA RUGOVEtashmë ka filluar eksportin e Ujë Rugove edhe në lindjen e largët, në shtetin e Tajvanit. Në këtë rast, përsëri është dëshmuar kualiteti i...
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar