Ballina Tag Shkopinj

Tag: Shkopinj

Si të bëni “shkopinj” aromatikë që ju ndihmojnë të eliminoni stresin...

Bimët kanë një “frymë të shenjtë”, që bëjnë të mundur pastrimin e ambientit nga energjitë negative dhe i tejkalojnë ato. Kjo gjë në fakt...

Shkopinj me kripë, perfekte për të shoqëruar pijet tuaja!

A i kishit përgatitur ndonjëherë këta shkopinj të kripur? Tashmë është koha ti hidhni një sy recetës dhe ti realizoni nga duart tuaja...  Përbërësit 150 gr...
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar