Tag Nëna

Tag: Nëna

Kjo bimë shpëtoi jetën e mamasë time. Doktorët u mahnitën!

2 vite më parë, mamaja ime u rrëzua, thyeu kockën e legenit dhe u shtri në krevat për një kohë të gjatë. Që nga...

Fakte që vërtetojnë se nëna bën më të mirën për ju

Ato sakrifikojnë gjithçka për fëmijët Padyshim që nëna është personi më i afërt i fëmijëve të saj. Kur ajo është afër, ne mbetemi fëmijë –...

Nënë e bir së bashku në shtëpinë e pleqve

Nëna 98 vjeçare kujdeset për djalin e saj 80-vjeçar “Ju kurrë nuk ndaloni të jeni nënë”. Nuk ka asgjë më të fortë se dashuria mes...

E sheh të sapolindurin dhe e di se nuk është i...

Instinkti i një nëne Rich Cushworth dhe bashkëshortja e tij Mercy Casanalles ranë në dashuri kur u takuan në shkollën misionare të Kombeve në...

«Mos i mbaj lotët nëse do të qash kjo nuk është...

“Mos thuaj asnjëherë po, vetëm që të dukesh e sjellshme tek të tjerët, thuaj jo sepse është jeta jote dhe ke të drejtë ta...

Rrëfimi i nënës krenare që ka rritur gjashtë vajza

Paragjykimet e shoqërisë e pengojnë nënën nga Istogu e cila ka një mesazh për këta njerëz Dje ka qenë Dita Ndërkombëtare e Vajzave të Vogla, e...

Nëna e dy bijat bëjnë fotografi shumë të veçanta

Është e qartë se nëna me vajzën e saj ka një lidhje speciale Mirëpo një nënë ka një lidhje shumë të veçantë me dy...

Rrëfimi i Emilisë: “Asgjë nuk është si më parë! Kur lindi...

Për shumë vite, mendimi për të pasur një fëmijë ishte gjëja që doja më shumë në këtë botë. Në rast se gjithë dëshirave të...

Fjalët motivuese të nënës drejtuar vajzës 5 vjeçare shpërndahen me mijëra...

Një letër është bërë virale në rrjet e ne po e sjellim sot për ju pasi këto fjalë nuk i drejtohen vetëm një vajze...

“Mami të urrej”, rrëfimi prekës i një nëne pas debatit me...

Gjithçka i ra si një rrufe në qiell të hapur pikërisht në kohën kur kishte filluar të mendonte se po ia dilte mbanë në...
sofra.alsofra.info
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar