Ballina Tag Lëng magjik

Tag: lëng magjik

Fermeri i vjetër anglez që jetoi 152 vite rresht, ka pirë...

Ajo përmban më pak se 1 përqind proteina dhe rreth 93 për qind ujë. Mund të përdoret si pjesë e regjimit të ngrënies së fëmijëve...
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar