Si të vishemi në zyrë

0
197

Të ruash balancën mes seriozitetit dhe të bukurës në veshje është pakëz e vështirë.

I ndan nje fije e hollë dhe nëse e “teproni” me veshjen formale, pamja juaj mund të duket e “mërzitshme” . Një detaj i vetëm mund të bëjë ndryshimin.
Të veshurit bukur është një kënaqësi më vete.
Tek del përpara pasqyrës dhe sheh që pamja juaj është si në ato ditët më të mira, një buzëqeshje në fytyrën tuaj është e pashmangshme.
Por kur nuk keni ide si të visheni?
Në fotogalerinë e mëposhtme do t’ju tregojmë disa kombinime mjaft të bukura./Living/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here