Si të shkëlqeni natën e ndërrimit të viteve

0
211

Jemi në prag festash e shqetësimi më i madh i shumë femrave lidhet me veshjen e natës së ndërrmit të viteve.

Duhet të jetë një fustan i shkurtër apo i gjatë, i zi apo me xixa. Mos vallë do të bënit gabim po të zgjdihnit një palë pantallona. Si çdo ngjarje e cila ka kodin e vet të veshjes dhe festa e ndërrimit të viteve ka një dress code i cili duhet respektuar.

Mund të vishni çfarë të dëshironi veç veshjeve që stonojnë me harmonië gëzimin dhe ndriçimin e atmosferës. Veshjet e mëposhtme u shkojnë përshtat çdo lloj stili ndaj bëni mirë t’i hidhni një sy fotogalerisë së mëposhtme për t’u frymëzuar.

//living/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.