Si të rrisni limona pa limit duke përdorur vetëm një farë

0
540

Si të rrisni pemën tuaj të limonit

Çfarë do ju duhet:lemone (1)

  • Limona të blerë në dyqan
  • Pleh
  • Vazo

Mbjellja e bimës:

  1. Lageni plehun tuaj duke e vendosur në një enë dhe duke e përzier me ujë
  2. Mbushni vazon tuaj me plehun, duke lënë rreth një inç të hapësirës .
  3. Çani një limon dhe merrni farat që ndodhen në të.
  4. Mbilleni farën tuaj rreth gjysmë centimetra poshtë plehut dhe ujiteni. Me pak ujë jo shumë.
  5. Mbuloni enën tuaj me një qese plastike për të siguruar që të mbetet e ngrohtë dhe me lagështi dhe vendoseni në një vend të ngrohtë.
  6. Vëzhgoheni gjatë 2 javëve të ardhshme dhe shikoni me kujdes zonën ku keni mbjellë farën. Kur vëreni se ka filluar të dal një bimë, hiqjani qesen plastike. //rtk/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.