Si të dilni bukur në foto…

0
408

Jeni veshur, keni bërë grimin, flokët janë në ditën e tyre më të mirë çdo gjë është ashtu si duhet dhe merr celularin të bësh një fotografi.

Sigurisht do të ndodhë ajo që çdokush i druhet.
“Pse dal kështu në foto?”
Kur shiheni në pasqyrë, vetja ju pëlqen dhe dukeni mjaft bukur, po përpara objektivit, aparatit fotografik apo celularit çfarë ndodh?
Sigurisht që ju dilni ajo që jeni dhe fotografia nuk ju deformon në asnjë aspekt,por juaj është pikërisht elementi kyç që vendos se si do të ngjajë poza juaj.

Për të marrë pozicionin e duhur dhe fotografia juaj t’ju pëlqejë shikoni galerinë e mëposhtme.
Pozat në të djathë janë “të saktat”/Living/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here