Si ta dekoroni shtëpinë tuaj, me pak para dhe shumë shije?

0
105

Ta zgjedhësh dekorimin dhe dizajnin e duhur për shtëpinë ose banesën tuaj mund të jetë një proces i mundimshëm.

 

Në fakt, një gabim, qoftë ai edhe më i vogli, mund të shkatërrojë gjithë planifikimin, mundin dhe shpenzimet tuaja.

Por për fat të mirë ekzistojnë disa truqe, që ju ndihmojnë që me pak para dhe shumë shije ta dekoroni ambientin e brendshëm të shtëpisë tuaj.

Idetë që i gjeni më poshtë nuk kushtojnë shumë, mund të realizohen shumë lehtë dhe mbi të gjitha shndërrojnë ambientin e shtëpisë në një vend përrallor.

Dekorojeni televizorin tuaj me një kornizë pikture

Vendosni tapete të krijuara me dorë dhe shumë unike

Dizajnojeni vetë oxhakun tuaj

Përdorni ndryshe gypat 

Bëhuni kreativë me paletat nga druri

Dritat si në përalla janë gjithmonë një ide e mirë

Vendosni një dizajn me vija, qoftë në mur, tokë apo derë

Provoni ta krijoni vetë llambën ose abazhurin tuaj

Përdorni sipërfaqe me pasqyrë për ta krijuar përshtypjen e hapësirës më të madhe

//klankosova/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.