Si mund t’i ripërdorni kutitë nga teneqeja?

0
68

Kutitë prej alumini për shumë kohë janë përdorur nga kompanitë e ushqimit për të paketuar produktet e tyre.

Ndërsa këto kuti mund të duken shumë praktike, riciklimi i tyre është ende një sfidë e madhe.

Çdo ditë njerëzit nëpër botë hedhin miliona kanaçe. Ne i shohim ato në shportat e mbeturinave, në rrugë ashtu sikur edhe në plot vende të tjera.

Por, në fakt, ka shumë opsione për t’i ripërdorur këto kuti nga teneqeja në mënyra shumë praktike.

Më poshtë janë disa nga idetë më të mira për mënyrën se si t’i kthejmë kutitë nga teneqeja në vegla të dobishme për kuzhinë, kopsht, zyre ose thjesht për dekorime në shtëpi.

Vazo për lule

Mbajtëse për qirinj

Mbajtëse për lapsa dhe gjësende të tjera

Vend ushqimi për zogj

Abazhurë

Mbajtëse për topat e leshtë për thurje

Mbajtëse për gjilpëra

Mbajtëse për pajisjet e kuzhinës

Kështu mund t’i ruani shishet e verës dhe pijeve tjera alkoolike

Dollap për shalla 

Mbajtës i peshqirëve

Dekorime për mur


//kalnkosova/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.