Si duhet të veproni nëse digjeni

0
335

Të gjithëve na ka ndodhur në një moment të caktuar të jemi treguar të pakujdesshëm dhe të na ketë ndodhur ndonjë incident.

Nëse do të përmendnim ambientin e kuzhinës shumë do të thonë: Eh sa herë jemi djegur tek tigani, soba apo me ndonjë pikë vaj.
dor
Gjëra të tilla nëse mund t’i quajmë të parrezikshme për jetën tonë mund t’i ndodhin kujtdo, por jo të gjithë janë të përgatitur ndaj Living do të ndajë me ju informacione të rëndësishme si të veproni në raste djegiesh.djegje-Freskoni djegien sa më shpejtë të jetë e mundur me ujë të rrjedhshëm të ftohtë ose të vakët
-Largoni rrobat apo bizhuteritë nëse nuk janë ngjitur në lëkurë
-Vendosni një rrobë të njomë, kompresa pasi keni freskuar djegien
-Mos i çani flluskat e shkaktuara nga djegia
-Mos e lyeni me asnjë krem nëse nuk e dini që është posaçërisht për djegie./Living/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here