Shprehitë që mund ta dërgojnë një martesë drejt fundit

0
66

A e dini se veprimet e juaja, qoftë edhe ato më të zakonshmet, sikur shfletimi i rrjeteve sociale derisa jeni në shtrat mund ta sjellë martesën tuaj drejt fundi?

“Disa studimet të fundit tregojnë se janë disa gjëra shumë të vogla, që bëjnë që njerëzit të kenë probleme seriozë në lidhjen e tyre të dashurisë”, ka thënë Carrie Cole, një psikologe e çifteve në Houston. Lajmi i mirë? Fakti se keni probleme me partnerin tuaj, nuk do të thotë se lidhja juaj po shkon drejt divorcit.

Një studim i fundit ka gjetur se shumica e çifteve janë të prirur të zgjedhin problemet e tyre – dhe t’i largojnë shprehitë e këqija. Por, megjithatë më poshtë mund të shihni disa nga këto shprehi, që dëmtojnë një lidhje të dashurisë, madje edhe ta dërgojnë drejt divorcit.

Të flasësh keq për njëri-tjetrin prapa shpinësmcdheju_ec006_hT’i përmendësh vazhdimisht gjërat që tjetri bën gabimmcdhoto_ec015_hKur nis debatet me veprime të tilla, si drejtimi i gishtit drejtuesmcdblen_ec032_h_1Kur nuk e kupton kur një debati i ka ardhur fundi gallery-1458855778-mcdnote-ec040-hKur nuk debaton asnjëherëmcdbrup_ec051_hKur pret shumë gjatë për të zgjidhur ose diskutuar problemet që kenimcdcrst_ec019_h

/Klankosova/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here