Shpikje të mrekullueshme për përditshmëri (FOTO)

0
54

BËHET fjalë për objekte të thjeshta që na ndihmojnë ta kemi jetën më të lehtë.

Më parë ne nuk e dinim ekzistencën e tyre, por sapo t’i shihni, do të dashuroheni dhe do të donit që t’i kishit edhe ju. /Zeri/

Koleksioni që mban uthull dhe vaj gatimi11Objekt që shërben për pastrimin e ananasit22

Xheli që ndërvepron në vende të vështira për tu pastruar 33USB-ja që ju tregon se sa hapësirë të lirë keni brenda tij44Thikë me dy tehe për të prerë picën55Shapkat me drita LED66Biçikleta që gjithashtu është edhe karrocë77Stoli në parqet publike që rri gjithmonë i thatë88Ngarkues telefoni, mundësuar nga pija juaj100Furça e flokëve që mund ta pastroni lehtë1111Tastierë për telefonin tuaj12Enë kuzhinë që shërben për zierjen e perimeve12222Qiriu që s’mbaron kurrë13

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.