Shkon të zgjasë qerpikët, ajo që i ndodh është e tmerrshme (Foto)

0
558

Një vajzë vendosi të zgjasë qerpikët duke shkuar në një qendër kozmetike por ajo çfarë i ka ndodhur ka qenë e tmerrshme.

Pas procedurës së kozmetikës vajza ka mbetur me qerpikë të rënë e tepër të dëmtuar siç shihet dhe në pamjet e mëposhtme.eyelash-extension-botched-job-0
E tmerrshme kjo që i ka ndodhur pasi ka shkuar në një qendër kozmetike për t’u rregulluar vetëm një javë para ditëlindjes, por gjërat kanë dalë jashtë kontrollit.emmaculate-beauty-facebook
Produktet kozmetike kanë qenë të lira dhe jashtë standarteve. Gjithmonë duhet të jeni të kujdesshëm me qendrën që zgjidhni dhe produktet që përdorni.eyelash-extension-emmaculate-beauty
//lajmi

 

 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.