Sekretet e pastës së dhëmbëve me ngjyra

0
63

Secila vijë posedon disa komponente të domosdoshme për shëndetin e dhëmbëve

A keni menduar ndonjëherë pastat klasike për dhëmbë ka vija të tre ngjyrave si të bardhë, të kaltër dhe të kuqe?

Ajo rezulton se çdo shirit ka përbërësit të ndryshme dhe qëllimisht kanë këto ngjyra.

Fluori (komponenti i bardhë) është përbërësi më e vlefshme në pastë dhëmbësh, që përmban substanca që zbardh dhëmbët.Optimized-Optimized-2016-01-Toothpaste-uses-minE kaltër (ose jeshile) aqua xhel ka antimicrobial dhe efektet frymës së freskët.
Përbërja e kuqe u shtua më vonë. Ajo përmban disa elemente të rëndësishme për mishrat e shëndetshme.

Në fakt, duke e ndarë pastën e dhëmbëve me ngjyra të ndryshme nuk është e nevojshme, thuhet se kjo është vetëm një strategji e zgjuar marketingu.//21media/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here