Sa shpesh duhet tu japim ujë bebeve?

0
145

Shumë nëna janë të preokupuara rreth hidratimit të bebeve të tyre andaj një pyetje mjaftë e shpesh sidomos ndër nënat e reja është se kur duhet të fillojmë tu japim ujë bebeve.

Shumica e mjekëve janë dakord se koha kur duhet të fillojmë tu japim ujë bebeve është kur ata fillojnë ta hanë ushqime.6142740090_78ddbebb5f

Në të shumtën e rasteve, bebet fillojnë të hanë ushqime nga muaji i 6.

Ky është rekomandimi i pediatërve në të gjithë botën.

Deri në atë kohë, bebet duhet të ushqehen me qumësht gjiri apo formula.

Të dyja këto kanë mjaftueshëm ujë dhe nuk ka nevojë që bebeve tu jepet ujë shtesë.//arbresh/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.