Rregullat e “arta” për seksin më të mirë… në telefon

0
95

Trendi më i përhapur në kohët e sotme ku teknologjia është e para në çdo rast… prandaj nëse jeni ndër njerëzit që eksperimentoni në njohjet e reja ose doni të provoni diçka ndryshe me partnerin tuaj kini parasysh këto rregulla të thjeshta që do iu japin një konceptim të ri mbi seksin.

Gjithçka që iu duhet në këtë rast është dëshira. Nëse keni dëshirën për të provuar diçka të tillë mund të realizohet.phone-sex-woman

1. Organizoni gjithçka me detaje njësoj sikur do bënit seks fizikisht.
2. Mos harroni të vishni takat tuaja të preferuara.
3. Fikni dritat dhe ndizni qirinjtë.
4. Ndryshoni zërin, një zë “koketë” është i duhuri për këto raste. Një zë sa pëshpëritës aq dhe seksi…
5. Tregoni histori erotike

Mendoni historinë më të shfrenuar erotike që iu ka shkuar ndonjëherë ndër mend. Nëse mendoni për tabutë nuk duhet ta provoni këtë mënyrë të re kënaqësie. Historia është në dorën tuaj dhe ju e realizoni sipas imagjinatës tuaj. //shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here