Rrëfehet nusja: Ky është shkaktari i shkatërrimit të ditës së dasmës time

0
128

Ditët para dasme mund të jenë periudhë e mbushur me stres, dhe shumë nga ne e çojmë një gotë apo dy gota alkool për t’i qetësuar nervat.

Sipas një nuseje, teprimi me alkool është gjëja më e keqe të cilën mund ta bëni gjatë ditës së dasmës!

Duke folur për “The Sun”, Holly Syme, e sapomartuar, shpjegon se ishte zgjuar pas ditës së dasmës dhe nuk mund të mbante mend asgjë!

Ajo gjithashtu kishte dhimbje koke, fustani i saj 1000 eurosh ishe mbushur me të vjella, ndërsa nuk mund t’i gjente as unazat e dasmës!Unhappy blonde bride sitting on floor

Sipas burrit të saj Dan, ajo kishte pirë më shumë se ç’duhet, duke shkaktuar që ajo të inicionte një fjalosje me të para 110 mysafirëve.

Fatmirësisht unazat i kanë gjetur më vonë, por Syme i këshillon të gjitha vajzat të cilat presin të bëhen nuse që të mos e teprojnë me alkool në ditën e dasmës! //arbresh/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.