Projekti i Edukimit Financiar të klientëve bankar për E-banking (video)

0
221

Projekti i Shoqatës së Bankave të Kosoves për Edukim Financiar ka për qëllim të rritë edukimin financiar të klientëve duke i bërë ata klient proaktiv të cilët janë të informuar mirë për financat personale, kuptojnë karakteristikat e produkteve bankare dhe rrjedhimisht bëjnë huazim të mençur.

 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here