Problemi i përditshëm: Çfarë të ha në zyrë?

0
266
Box with healthy food placed on the office desk

Të ushqehesh mirë gjatë drekës mund të jetë një sfidë më vete.

Stomaku ka kohë që proteston ndërsa ti nuk bindesh ta marrën paninen te bari poshtë për të njëmijtën herë hasen të gjithë me të njëjtin problem.
Po t’i shtojmë edhe koston, vështirësia dyfishohet.

Çfarë mund të përgatisim me 500 lekët që kursejmë nga fast-food-et?

Mjafton të kesh recetën e duhur dhe opsionet janë disa. Sallatrat janë gjithmonë të pranueshme, nuk kërkojnë kohë dhe as shumë shpenzim.
Për më tepër, janë komode për tu transportuar në zyrë. Alternativa ka pafund, duhet vetëm fare pak fantazi. Që nga perimet e pjekura, jeshilet, djathrat, salçiçet e pulës apo filetot, misri, domatet, lakrat e ndryshme, orizi, makaronat e ftohta, fasulet, thierzat.
Mund të jenë të gjitha pjesë e sallatrave, kombinuar sipas mënyrës që ju pëlqen. Ndërkaq, përveç se kurseni, hani ushqim të kontrolluar, nuk mbingopeni me yndyrna të pavlera.

Healthy eating for lunch to work. Food in the office

Ide:Për të shpëtuar linjat dhe portofolin, jepini fund panineve, sallatat ju shpëtojnë gjithnjë!
Mjafton t’i zjeni perimet apo përbërësit e tjetër, e t’i shërbeni me vaj ulliri kripë e uthull o lëng limoni.
Shembull është sallatë e ftohtë orizi, makaronash ose bullguri, panine me perime dhe djath të bardhë, sallata e pulës, etj./Living/

 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here