Pini ilaçe? Kurrsesi mos i hani këto ushqime!

0
67

Nëse për arsye të ndryshme konsumoni ilaçe, janë disa ushqime që duhet ti shmangni patjetër për të mos e dëmtuar shëndetin tuaj.

Kjo ndodh pasi ushqimet mund të ndryshojnë mënyrën se si përthith disa ilaçe trupi juaj. Në disa raste i bëjnë joefektive. Disa ushqime japin mundësinë që të përthithen më shumë se çfarë duhet nga ilaçet, që mund të kenë efekte anësore të rrezikshme.

Më poshtë po ju rendisim disa prej tyre:

  • Pije të gazuara dhe ibuprofen
  • Alkooli
  • Qumësht, antibiotik dhe ibuprofen
  • Djathë dhe mish me antibiotik

//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.