Peroksid hidrogjeni dhe kanceri: Ja çfarë duhet të dini

0
250

Sa më shumë që ne të përpiqemi ta mbrojmë veten nga kanceri, shoqëria ku jetojmë e bën këtë një detyrë të vështirë dhe madje të pamundur.

Zemra dhe truri përpiqen të mbajnë larg toksinat që mund të futen në trup, si hormonet, antibiotikët, metalet e rënda, zbardhuesit, fluori, pesticidet, herbicidet, insekticidet, etj.

Kanceri lulëzon në mjedis acid. Kjo është arsyeja pse mjekët u tregojnë pacientëve që janë në kimioterapi të shmangin ushqimet që mund të ndërhyjnë me trajtimin. Për fat të keq, shumica e pacientëve me kancer vdesin brenda 5 viteve si rezultat i kimioterapisë dhe rrezatimit.

Në fakt, shumë studime kanë treguar se peroksidi i hidrogjenit rigjeneron qelizat e reja, organet, flokët, dhe qelizat e lëkurës. Të fusësh peroksid hidrogjeni të mjaftueshëm brenda qelizave të kancerit është çelësi.hyyydDr. Otto Warburg, një mjek gjerman dhe fituesi i çmimit Nobel ka treguar dallimin mes qelizave normale dhe atyre të kancerit më shumë se pesë dekada më parë. Peroksidi i hidrogjenit dhe trajtime të ngjashme janë testuar me kohë, se janë të sigurt dhe efektive.
Ka një mënyrë për të përdorur peroksidin e hidrogjeni për trajtimin e kancerit, duke shtuar një filxhan me peroksid hidrogjeni 35% në një vaskë me ujë të ngrohtë dhe duke u zhytur për gjysmë ore. Sa më pak oksigjen, aq më shpejt përhapet kanceri.

Nëse qelizat e kancerit janë të privuara nga oksigjeni, ato vdesin. Uji i oksigjenuar vret qelizat kanceroze. Shkenca e ka njohur këtë metodë këtu e 50 vjet të shkuara.//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.