Për pasdite të mrekullueshme vere në verandë: 10 ide nga IKEA

0
76

Jeta e qytetit mes zyrës dhe aktiviteteve të tjera duket se na i limiton pak mundësitë për të shijuar natyrën dhe diellin.

Nëse nuk kemi mundësi që pasditeve ose fundjavave të shijojmë parqet e ajrin e pastër, e sjellim natyrën në ballkon. Për këtë mendon IKEA që ofron shumë opsione arredimi për taracat, ballkonet, etj. Ja disa ide interesante të cilat mund t’i shihni në galerinë e fotove.

  • Të transformosh edhe hapësirat më të reduktuara në një kënd relaksi.
  • Mundësi për darkat me miqtë
  • Organizim i duhur i hapësirave
  • Gjithçka e bardhë…si në bregdet
  • Ambienti më i bukur për të ngrënë mëngjes
  • Mobilie rattan e kashte
  • Efekti serë. Një kopsht frutash e perimesh në verandën tuaj
  • Efekti ‘një mijë e një net’
  • Hapësira të mëdha…divanë të mëdhenj
  • Një tendë e bukur në ballkon
//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.