Për pankreas të shëndetshëm – konsumoni këto ushqime

0
162

Pankreasi luan një rol shumë të rëndësishëm në sistemin e tretjes.

 

Ky organ jo vetëm që rregullon dhe neutralizon ushqimin acidik, por ndihmon edhe në tretjen e karbohidrateve dhe proteinave.

Një pankreas i shëndetshëm nënkupton poashtu marrjen e rregullt të sheqerit në trup.

Më poshtë janë disa ushqime që i bëjnë mirë funksionimit të rregullt të pankreasit.//klankosova/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.