Për një fytyrë që merr frymë lirisht

0
288

Për çfarë mund të ketë nevojë një tip lëkure, nuk mund të ketë një tjetër ndaj kujdesi fytyrës nuk mbaron pasi ju e keni larë dhe lyer me një krem hidratant.

Rutina duhet të jetë e specializuar për çdo lloj lëkure dhe nuk duhet “përgjithësuar”.
Një herë në javë duhet të largoni shtresat e vdekura të lëkurës gjë e cila arrihet përmes ‘scrub-it’.
Ekzistojnë shumë preparate të gatshme në dyqane të cilat mund të largojnë papastëritë e lëkurës suaj, por mënyra më e mirë është  t’i përgaitsni gjithnjë vetë në shtëpi e sidomos kur janë gjëra të lehta. Mjfton pak sheqer, kripë ose sodë buke dhe ujë. masssk
Formoni një pastë dhe aplikojeni lehtë  në fytyrën tuaj me lëvizje rrethore. Kjo gjë është pakëz e dhimbshme prej kokrrave të sheqerit apo kripës, por pikërisht kjo gjë do të japë rezultate.
Ju mund të kombinoni shumë përbërës të tjerë si limon, mjaltë, sheqer apo kanellë./Living/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.