Pasqyrat me formë, trendi i fundit i dekorit të shtëpisë

0
907

Pasqyrë moj pasqyrë kush është më e bukura në botë? Të gjithë e njohim frazën e mbretëreshës tek filmi vizatimor Borëbardha dhe kur pyet dikë me humor të gjithë presim që pëgjigjia të jetë Ti!!

Pasqyrat janë mjaft të rëndësishme e askush nuk del nga shtëpia pa u parë qoftë një herë në pasqyrë. Përveç funksionalitetit ato kanë filluar të luajnë një rol kryesor estetik në dekorin e shtëpisë.
Pasqyrat “ekstravagante” dhe me ato me forma janë një trend i viteve të fundit e nuk shihen më si aksesorë të cilët duhet të qëndrojnë varur vetëm në murin e tualetit apo në dhomë, por mund të gjenden kudo.
Pasqyrat janë lehtësisht të zëvendësueshme kështu që Living ju inspiron me disa pasqyra vërtet të bukura e në këtë mënyrë ato mund të varen dhe në shtëpinë tuaj./Living/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.