Paguaj me kartelë dhe përjeto nga afër EURO2016

0
224

Përkrah Kombëtaren në Euro 2016. Paguaj me njërën nga kartelat e Bankës Raiffeisen deri më 15 prill për të fituar dy bileta për ndeshjen Francë – Shqipëri. Për çdo pagesë prej 20 euro e më shumë, ju kualifikoheni në lojën shpërblyese.

Në shpërblim janë të përfshira:
• 2 bileta të aeroplanit,
• 2 bileta për lojën Francë – Shqipëri,
• Akomodimi në hotel, me mëngjes dhe
• 300 euro, para të gatshme.
Tërheqja e shpërblimit do të bëhet më 20 prill 2016. Fituesi i çmimit do të informohet përmes emisionit “Koha për financa” në KTV, përmes Qendrës Kontaktuese 038 222 222, web faqes zyrtare të bankës dhe gazetës ditore (Koha Ditore).

Shënim: Në lojë shpërblyese mund të kualifikohen vetëm klientët individual.

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.