Organizim në tualet

0
373

Për të evituar rrëmujën nuk është zgjidhje të fshihni gjërat apo t’i hidhni. Ajo që duhet të bëni është të organizoheni dhe të jeni efektiv në atë që bëni në të kundërt çdo gjë do të kthehet në kaos.

Është “luks” të jetosh vetëm e ne nuk po flasim për ato raste, por po flasim për një familje me të paktën 3 persona. Cfarë do të ndoshte nëse të gjithë do t’i hidhnin gjërat sipas qejfit e askush nuk do të ishte i rregullt.

Brenda ditës askush nuk do të ishte i aftë të gjente asgjë. Tualeti është ambjenti në shtëpi që pas dhomës duket se “mbledh” çdo gjë e pikërisht këtu nuk duhet të mungojë organizimi./Living/

 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here