Shkenca pohon se kanë gjetur këngën e lumturisë (VIDEO)

0
44

Një shkencëtar i huaj, pohon se ka krijuar këngën më të lumtur të Krishtëlindjeve , që ka qenë ndonjëherë.

Kënga e quajtur ”Love’s not just for Christmas” , përdor një formulë të dizajnuar për të prodhuar nëj mendje të përsosur festive.

Meloditë tre minutshe, përfshijë këmbanat, këngë e cila këndohet nga një kor ndërsa Krishtëlindjet konsiderohen si dëshmi të cilat sipas tyre ndjellin lumturi në njerëz.

Kënga u krijua nga Dr Joe Bennett, një muzikolog i Boston Conservatory.

”Nuk ka formulë të thjeshtë për një këngë të suksesshme dhe në praktikë këngëtarët kombinojnë përvojën e tyre, aftësitë muzikore dhe preferencat personale krijuese kur shkruajnë”.

//rtk/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.