Njerëzit që qajnë shumë kanë këtë tipar!

0
1174

Një qenie njerëzore nuk është aq e paprekshme, saqë të mos ndiejë dhimbje dhe gëzim.

Madje ka shumë rrethana që gjendja emocionale e njerëzve mund të jetë aq e ngarkuar, saqë e vetmja gjë që dëshirojnë është të qajnë.

Eskpertët e shëndetit shprehen se të qani është një nga gjërat më të shëndetshmë për t’u bërë, çka demostron forcë dhe fleksibilitet. Sipas tyre njerëzit që nuk e kanë aspak problem të qajnë janë kategoria e njerëzve më të fortë. Ndoshta kjo tingëllon pak edhe si klishe, por në fakt është e vërtetë.dadrrgbhn

Njerëzit që qajnë vazhdimisht kanë këto tipare:
– Janë shumë të aftë të kontrollojnë dhe të përballen me stresin;
– Të qarit është një shenjë që ju nuk jeni aspak të frikësuar për ndjesitë tuaja.
– Të qarit tregon se një person është mjaftueshëm i fortë, sa të mos e vras mendjen se çfarë thonë apo mendojnë njerëzit.
– Të qarit ju bën një njeri dhe mik më të mirë.
Kështu që herën tjetër që ju ndjeni se doni të qani, mos e privoni veten. //shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here