Nishanët e kuq në trup, çfarë i skakton dhe sa të rrezikshëm janë?

0
178

Shumë njerëz frikësohen nga nishanët që kanë në trupin e tyre. Frika se mos ndoshta këta nishanë kanë natyrë kancerogjene bën që individë të ndryshëm të rendin nëpër doktorë dhe qendra diagnostikimi. Po nishanë në ngjyrë të kuqe keni në trup?

Nëse po, po ju themi të mos shqetësoheni.

Nishanët në gjyrë të kuqe apo të kuqerremtë shkaktohen si pasojë e moshës dhe e jetesës së pashëndetshme.

Zakonisht tek gratë këto nishane fillojnë të shfaqen pak kohë para hyrjes në menopauzë, dhe shaktohen nga problemet e ndryshme kardiovaskulare. Ndërsa tek meshkujt nishanet me ngjyrë të kuqe shfaqen si pasojë e abuzimit me alkoolin dhe problemeve që shkktohen nga funksionimi i mëlçisë percjell WomanHealth.

Gjithësesi, e mira është që të mos e ngacmoni pikën e kuqe që ju është shfaqur në trup. Pasi ngacmimi mund të shkaktojë përhapjen dhe kthimin e saj në vatër tumorale.

//rtk/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.