Nëse martoheni këtë vit, flokët mund t’i rregulloni vetë (FOTO)

0
44

Thelbi i së gjithës është që modelet e flokëve të nuseve për vitin 2018-të do të jenë aq praktike sa që mund t’i mbledhësh edhe menjëherë pasi i ke tharë, pas dushit. Nga fotografitë do ta kuptoni vetë që nuk ka asgjë të ndërlikuar.

Kuptohet që nga fotografitë gjërat duken gjithmonë më të thjeshta por këtë herë, modelet kanë të drejtë, do të jetë shumë e thjeshtë…

Nëse pastaj dëshironi të shtoni një gërshetë, një kurorë luledelesh apo një lule tjetër natyrale, askush nuk iu ndalon…do të dukeni njësoj të bukura dhe nuk do të keni nevojë për parukieren!

acconciature sposa capelli raccolti 2018 11 800x599

acconciature sposa capelli raccolti 2018 14 800x599

acconciature sposa capelli raccolti 2018 12 800x599

acconciature sposa capelli raccolti 2018 9 800x599
//klankosova/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.