Mesazh i ëmbël solidarizues nga Coca Cola për myslimanët në Ramazan (VIDEO)

0
1

Jeni mësuar që Coca-Cola cdo herë të promovojë pijet duke kërcyer në ndonjë festë të madhe, por kësaj radhe duket se pati një përjashtim, pasi një reklamë e saj iu është kushtuar muajit të Ramazanit.

Kompania e njohur e pijeve jo-alkoolike, Coca Cola ka zgjedhur që në muajin e shenjt të Ramazanit të përçojë mesazh solidarizues në mbarë botën.

Derisa është realizuar një reklamë fantastike, aty shihet një grua e mbuluar e fesë islame duke agjëruar dhe në pritje të iftarit gjatë një dite Ramazani, po ashtu dhe ndërveprimi social me një grua tjetër e cila supozohet që s’i takon fesë islame por që respekton tërësisht atë.

//klanKosova/
SHPËRNDAJE
ParaDomatina me mocarelë
Infosite

Në Sofra do të gjeni informacione dhe këshilla të dobishme për shëndetin, tryezën dhe shtëpinë tuaj. Zbuloni gjithçka ju duhet për një jetë më të qetë e të lumtur me familjen tuaj!

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here