Kurrë mos përdorni këtë furçë dhëmbësh

0
58

Jo të gjitha furcat janë të krijuara njëlloj. Ato dallojnë për nga fijet e tyre. Disa janë me fije të buta, disa me fije pak më të forta dhe disa shumë të forta.

Dr. Guido për një televizion amerikan tha se furcaqë ju duhet të përdorni duhet të ketë fije tejet të buta.

“Ne nuk duam të përdorim furcë dhëmbësh me fije të forta sepse mund të dëmtojmë mishin e dhëmbëve. “ tha ai.

Pra kurrë mos përdorni një furcë dhëmbësh që mund t’iu dëmtojë dhëmbët e juaja, gjithmonë kërkojeni furcën me fije sa më të buta për një shëndet sa më të mirë oral.

//unik/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.