Kura natyrale që i riktheu shikimin 60-vjeçarit!

0
177

Të pasurit e një shëndeti të mirë nuk është një detyrë aq e lehtë, pasi kërkon shumë kujdes dhe mbi të gjitha disiplinë.

Me kalimin e viteve kërkohet edhe një kujdes më i veçantë, pasi trupi pëson shumë ndryshime. Përshembull, sytë janë një prej organeve që dëmtohen më shumë me kalimin e viteve.

Po ashtu, mëlçia është një organ tjetër që bëhet i ndjeshëm ndaj shumë ndryshimeve strukturore dhe mikroskopike që ndodhin. Për shembull, ngjyra e mëlçisë bëhet më e errët, zvogëlohet madhësia dhe aftësia e saj për të metabolizuar shumë substanca. Por lajmi i mirë është që ka gjithmonë kura natyrale që mund t’ju vinë në ndihmë pa shpenzuar para. Dhe një ndër to është edhe receta që ka si bazë panxharin e kuq. Shkencëtarët tregojnë se efektet e saj janë shumë të mëdha dhe të menjëhershme. Madje falë saj një 60 vjeçari në SHBA i është rikthyer shikimi. Kjo ndodh në saj të kombinimit të përbërësve të kësaj sallate, e cila shërben njëkohësisht edhe  si një kurë e mirë mjekësore.vision-check

Përbërësit:
2-3 panxhar të kuq;
2 qepë;
uthull molle;
vaj ulliri i freskët;
kripë;

Përgatitja: 
Kjo recetë është mjaft e thjeshtë dhe përgatitet si çdo sallatë tjetër. Ajo ju vjen në ndihmë për pastrimin e zorrës së trashë dhe të mëlçisë, duke përmirësuar në të njëjtën kohë shikimin. Konsumimi i rregullt i kësaj sallete do të përmirësojë direkt shëndetin tuaj të përgjithshëm.  //shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here