Kur dasma bëhet 400 metra mbi tokë

0
1

Njerëzit thonë se martesa është një gjë jashtëzakonisht stresuese.

 

Por ky çift aventuresk nga Kalifornia dasmën dhe fotografitë e saj i realizuan në atmosferë stresuese–400 metra mbi tokë.

Ryan Jenks dhe Kimberly Weglin dasmën e realizuan mbi shkretëtirë aty ku edhe ishin dashuruar.

Imazhet e ceremonisë të lënë pa frymë, shijoni edhe ju.//klankosova/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here