Kujdes! Mos i mbështjellni ushqimet me qese plastike!

0
141

Ekspertët paralajmërojnë se mund të shkaktojnë kancer

Ekspertët e institutit “Silent Sping” i Nevadas në Amerikë kanë parajamëruar për rrezikun që shaktojnë qeset e plastikës më të cilat mbështjellim ushëimin veçanërisht  ushqimet e shpejta si hamburgerët, donerat  e të tjera të ngjashme. Sipas studimit që realizojë ky institut tregohet se këta mbështjellës  kanë përbërsin toksik  dhe nëse arrijnë ta prekin ushqimin mund të shkaktojnë kancer.

Autorja e studimit Laurel Schaider ka deklaruar se kimikatet lidhen me një sërë problemesh shëndetesorë si kanceri apo fertiliteti. Ajo paralajmëron se më të rrezikaurit janë fëmijët.250615192450Po ashtu nga ky studim i cili është publikuar në në një gazetë të Shkencës Mjedisore dhe Teknologjisë, thuhet se ushqimet të cilat kanë më shumë rrezik të marrin përbërësin toksik janë ëmbëlsirat, buka ushqimet e shpejta.//21media/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.