Kompania e Kanabisit dizenjon “letrat me ngjitëse” kundër dhimbjeve nervore

0
104

Gjatë viteve, kanabisi u ndalua në Shtetet e Bashkuara dhe në shumicën e vendeve të botës.

Por tani kjo ka ndryshuar dhe studiuesit po përpiqen të përfshijnë përfitimet e kanabisit në trajtimet shëndetësore. Psikoaktiviteti është arsyeja kryesore pse kjo fabrikë e kanabisit konsiderohet e paligjshme.

Por fakt është se bima e kanabisit mund të trajtojë shumë probleme të shëndetit tonë. Atëherë si t’ja bëjmë? Të vazhdojmë të rrimë të sëmurë vetëm sepse e quajnë kanabisin të paligjshëm? Kur është fjala për trajtimet dhe shëndetin, kanabisi përdoret kryesisht për dhimbjet kronike.

Hulumtimet e fundit të kryera në Universitetin e Miçiganit vërtetuan se kanabisi medicinal mund të zvogëlojë marrjen e ilaçeve kundër dhimbjeve.Fibromyalgia-1

Së fundmi në treg janë hedhur disa letra me ngjitëse të cilat vendosen prapa shpinës. Kjo vlen për të gjithë ata të cilët vuajnë nga sëmundje specifike dhe për të cilat kanabisi mund të ndihmojë ti kurojë. Sigurisht jo duke e konsumuar drejtpërdrejt këtë lëndë, por vetëm duke vendosur këto letrat, të cilat më pas do të përthithen nga trupi juaj//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.