Kjo është mënyra e vetme për të aplikuar fondatinën (make up)

0
144

Le të jemi të sinqertë, të gjithë kemi defekte dhe gjëra për të mbuluar në fytyrë. Mikrobet që na rrethojnë çdo ditë, por edhe lloji i lëkurës mund të sjellin pasoja të ndryshme, ndaj edhe shpeshsherë aplikimi i fondatinës është mënyra më e mirë për të pasur një look korrekt dhe lëkurë të pastër.

Fatmirësisht, disa prej make ap artistëve këshillojnë teknikën e duhur dhe më të thjeshtën për të aplikuar fondatinën.

Makeup-Basics-How-To-Choose-Right-Foundation-1Makeup artist-i, Shain Kish, thotë:

Sa herë që do të kesh një fytyrë të pastër, të rregullt, por edhe të provosh cilat janë nuancat që të shkojnë më shumë, mënyra më efektive është ta aplikosh fondatinën me gishta në duar dhe pastaj të provosh në fytyrë. Kështu do të mësosh më shumë dhe më mirë se cili është toni i fondatinës që të duhet, sa i përshtatshëm është për lëkurën dhe sa shumë i mbulon edhe njollat që mund të kesh në vende të ndryshme.”

Po ashtu, Kish shton se nëse nuk e dallon dot tonin që të duhet, vepro në të njëjtën mënyrë. Këshillohet që fondatina të jetë 1-2 tone më e errët se ngjyra e lëkurës, por jo më e hapur se ajo. /Revista Class/

 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here