Kjo është arsyeja se pse posedimi i një lampe me kripë

0
1

Dita ditës, lampat me kripë Himalaje po bëhen të famshme e më të famshme. Dhe ka disa arsye për këtë.

Kjo lampë ofron benefite të shumta shëndetësore që përfshijnë relaksimin, detoksikimin e trupit, dhe suport të frymëmarrjes.

Prandaj kjo lampë e pasur me minerale mund t’ju ndihmojë shumë me shëndetin tuaj dhe në përgjithësi mënyrën e jetesës.

Ajo është e ndërtuara me kripë të Himalaje, dhe dallojnë në formë e madhësi.

Për të kuptuar benefitet më mirë ju duhet të kuptoni natyrën e joneve. Atom und të jenë pozitive dhe negative, sepse janë molekula të pa-balancuara.

Përgjithësisht, jonet pozitive janë të dëmshme dhe duhet të neutralizohen. Njerëzit që jetojnë në qytete të mëdha, i vërejnë dukshëm efektet e tyre.

Në anën tjetër, lampa me kripë Himalaje siguron jonet negative, të cilat janë shumë të mira për shëndet.

P.sh: ajri është i mbushur me jone negative pas shiut, prandaj ju ndiheni aq mirë nëse dilni në ambient të hapur pasi të ketë rënë shi.

Lampa ju jep të njëjtën ndjesi, brenda shtëpisë suaj.

Për më shumë këto lampa është konfirmuar që janë shumë të shëndetshme si për:

– Dhimbje koke;
– Reumë;
– Ftohje;
– Alergji;
– Astma;
– Stres;
– Insomnia;
– Tiroiden;

Lampat me kripë Himalaje janë të mrekullueshme!

//unik/

SHPËRNDAJE
ParaQofte Marokene me salcë jogurti
Infosite

Në Sofra do të gjeni informacione dhe këshilla të dobishme për shëndetin, tryezën dhe shtëpinë tuaj. Zbuloni gjithçka ju duhet për një jetë më të qetë e të lumtur me familjen tuaj!

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here